04.09.2007 | NVC

Chemický rozbor vína v technologii vinařství - termíny školení již zcela obsazeny.

zvětšit obrázek

Vzhledem k velkému zájmu o školení Chemický rozbor vína v technologii vinařství Vám oznamujeme, že termíny 16.11. a 23.11. 2007 jsou již plně obsazeny !!!

Nabídka účasti na pilotním kurzu - určeno především pro majitele a zaměstnance vinařských firem v Jihomoravském kraji. Národní vinařské centrum ve Valticích připravuje v rámci projektu „Rozšíření nabídky celoživotního profesního vzdělávání podnikatelů a pracovníků ve vinařství a gastronomii“ podpořeného z programu Evropské unie – OP Rozvoj lidských zdrojů nové vzdělávací programy pro pracovníky ve vinařství a „vinařské“ gastronomii. Cílem tohoto projektu je připravit cyklus vzdělávacích programů a jejich pilotní ověření v praxi.
V rámci pilotního běhu programu Chemický rozbor vína v technologii vinařství
určeného především pro majitele a zaměstnance, technology vinařských firem, Vám nabízíme účast, jak Vás tak Vašich zaměstnanců, na tomto kurzu. Účast v kurzu je bezplatná a podmínkou účasti je především Váš aktivní přístup a spolupráce na vytvoření konečné podoby připravovaného vzdělávacího programu. V závěru kurzu každý účastník vyplní dotazník (co účastník považoval za přínosné, čím by měl být kurz doplněn…), který nám má napomoci sestavit co nejlepší strukturu a obsahovou náplň připravovaného programu.

Program je určen pro účastníky z Jihomoravského kraje.

O bližší informace můžete kontaktovat odborného garanta projektu, hlavního sommeliera Salonu vín ČR Ing. Marka Babisze, E-mail: marek.babisz@vinarskecentrum.cz, tel: 519 352 072.
Přílohy:
Popis programu a přihláška.

Soubory ke stažení

Popis programu a přihláška.

Nejnovější aktuality

26.10.2020 | Provoz kanceláře Národního vinařského centra - MIMOŘÁDNÝ STAV
22.10.2020 | Expozice Salonu vín se dočasně uzavírá
20.10.2020 | Akční nabídka kolekcí vín v e-shopu + dárky k objednávce
19.10.2020 | Studijní materiál
07.10.2020 | Knižní novinka v e-shopu

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »