07.10.2020 | NVC

Knižní novinka v e-shopu

zvětšit obrázek

Nabídku odborných knih rozšířila nová specializovaná kniha pro vinaře a studenty odborných škol podávající přehled o mikrobiomu vína od vinice až po hotový produkt.

Sortiment knih od předního vinařského odborníka doplnila publikace zaměřená na procesy vedoucí k výrobě vína. Toto vzhledem k ročnímu období velmi aktuální téma zpracoval autor doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc. do knihy plné cenných informací, tabulek, obrázků, makrofotografií a grafů s názvem Mikrobiologie a biochemie vína. Kromě toho, že kniha obsahuje přehled dějů z pohledu mikrobiologie a biochemie během výroby vína a jeho zrání, dotýká se také problematiky nežádoucích procesů. Nejenže tedy kniha přináší spoustu informací, ale může se také stát vhodným vánočním dárkem.;-)
Další knihy autora: Encyklopedie degustace vína, Lexikon chemického složení vína, Oxid siřičitý v enologii, Příprava bílých vín a Příprava červených vín, Technologie šampaňského, Bobule a Vinohradnictví.
Více informací a objednávky v e-shopu.


Související obrázky

zvětšit obrázek

Nejnovější aktuality

15.10.2020 | Akční nabídka kolekcí vín v e-shopu + dárky k objednávce
13.10.2020 | Provoz expozice Salonu vín dle nařízení vlády z 12.10.2020
09.10.2020 | Nová pravidla pro návštěvníky expozice Salonu vín od 9. 10. 2020
07.10.2020 | Knižní novinka v e-shopu
17.09.2020 | Salon vín – národní soutěž vín ČR vstupuje do 21. ročníku opět s rekordem

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »