24.01.2021 | Velké Pavlovice
Réva vinná a víno **MIMOŘÁDNÁ OPATŘENÍ – AKCE ZRUŠENA**
25.01. - 28.01.2021 | Valtice
Kurz Sommelier - I. část **MIMOŘÁDNÁ OPATŘENÍ – AKCE ZRUŠENA**
05.02. - 07.02.2021 | Mikulčice
Gurmánský víkend
06.02.2021 | Jaroslavice
Chutnání mladých vín v Jaroslavicích
06.02.2021 | Valtice
Oranžová vína
06.02.2021 | Křepice u Hustopečí
51. ročník soutěžní přehlídky vín v Křepicích **MIMOŘÁDNÁ OPATŘENÍ – AKCE ZRUŠENA**
12.02.2021 | Jablonec nad Nisou
Valentýnský večer v Domě Vína ANNOVINO **MIMOŘÁDNÁ OPATŘENÍ – AKCE ZRUŠENA**
13.02.2021 | Roudnice nad Labem a obce Podřipska
Otevřené vinné sklepy na Podřipsku
13.02.2021 | Znojmo
Valentýnská řízená degustace vín nejen pro zamilované
13.02.2021 | Slaný Kvíc
Sud za sudem
Knižní novinka v e-shopu
Nabídku odborných knih rozšířila nová specializovaná kniha pro vinaře a studenty odborných škol podávající přehled o mikrobiomu vína od vinice až po hotový produkt.
Sortiment knih od předního vinařského odborníka doplnila publikace zaměřená na procesy vedoucí k výrobě vína. Toto vzhledem k ročnímu období velmi aktuální téma zpracoval autor doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc. do knihy plné cenných informací, tabulek, obrázků, makrofotografií a grafů s názvem Mikrobiologie a biochemie vína. Kromě toho, že kniha obsahuje přehled dějů z pohledu mikrobiologie a biochemie během výroby vína a jeho zrání, dotýká se také problematiky nežádoucích procesů. Nejenže tedy kniha přináší spoustu informací, ale může se také stát vhodným vánočním dárkem.;-)Další knihy autora: Encyklopedie degustace vína, Lexikon chemického složení vína, Oxid siřičitý v enologii, Příprava bílých vín a Příprava červených vín, Technologie šampaňského, Bobule a Vinohradnictví.
Více informací a objednávky v e-shopu.
Související obrázky

Nejnovější aktuality
05.01.2021 | 100 nejlepších moravských a českých vín pro rok 202123.12.2020 | Možnost objednávek vín přes e-shop
22.12.2020 | PF 2021
20.12.2020 | Kalendář, v němž voní víno
17.12.2020 | Uzavření expozice Salonu vín od 18.12.2020