07.10.2020 | NVC

Knižní novinka v e-shopu

zvětšit obrázek

Nabídku odborných knih rozšířila nová specializovaná kniha pro vinaře a studenty odborných škol podávající přehled o mikrobiomu vína od vinice až po hotový produkt.

Sortiment knih od předního vinařského odborníka doplnila publikace zaměřená na procesy vedoucí k výrobě vína. Toto vzhledem k ročnímu období velmi aktuální téma zpracoval autor doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc. do knihy plné cenných informací, tabulek, obrázků, makrofotografií a grafů s názvem Mikrobiologie a biochemie vína. Kromě toho, že kniha obsahuje přehled dějů z pohledu mikrobiologie a biochemie během výroby vína a jeho zrání, dotýká se také problematiky nežádoucích procesů. Nejenže tedy kniha přináší spoustu informací, ale může se také stát vhodným vánočním dárkem.;-)
Další knihy autora: Encyklopedie degustace vína, Lexikon chemického složení vína, Oxid siřičitý v enologii, Příprava bílých vín a Příprava červených vín, Technologie šampaňského, Bobule a Vinohradnictví.
Více informací a objednávky v e-shopu.


Související obrázky

zvětšit obrázek

Nejnovější aktuality

05.01.2021 | 100 nejlepších moravských a českých vín pro rok 2021
23.12.2020 | Možnost objednávek vín přes e-shop
22.12.2020 | PF 2021
20.12.2020 | Kalendář, v němž voní víno
17.12.2020 | Uzavření expozice Salonu vín od 18.12.2020

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »