28.04.2006 | NVC

Oeno-gastronomický seminář „NA MORAVSKOU NOTU“ 2. 6. 2006 - AKCE Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ ZRUŠENA!

Tento seminář je určen pro milovníky dobrého vína, dobrého jídla a dobré pohody. Pokud chcete hledat rafinovanosti a kouzla kombinace vína a jídla, je tento seminář určen právě vám!

Program semináře
• Ukázka tříchodového menu studené kuchyně, inspirace tradiční a venkovskou kuchyní moravských regionů
• Recepty ze Slovácka, Valašska a Kopanic
• Gastronomické kompozice se skvěle snoubí s oblíbenými a typickými moravskými víny a ovocnými destiláty.
• Polozapomenuté a vzkříšené recepty našich babiček, vše v duchu regionální gastronomie (slow-food).
To vše s ukázkami kombinací s moravskými víny.
• Přednášející: mgr. Milan Magni patří k našim nejznámějším oeno-gastronomickým expertům, je autorem mnoha knih „Sýr je bratr vína I – III“ a mnoha článků kombinaci vín a pokrmů.
• Semináře se konají v přednáškovém sále Národního vinařského centra na zámku ve Valticích.
• Cena semináře činí 390 Kč (konečná cena vč. DPH).

Přihlášku na seminář naleznete v příloze.


Soubory ke stažení

Oenogastronomicky_seminar_Na_moravskou_notu_2006-06.doc

Nejnovější aktuality

20.10.2020 | Provoz expozice Salonu vín dle nařízení vlády z 12.10.2020
20.10.2020 | Akční nabídka kolekcí vín v e-shopu + dárky k objednávce
19.10.2020 | Studijní materiál
09.10.2020 | Nová pravidla pro návštěvníky expozice Salonu vín od 9. 10. 2020
07.10.2020 | Knižní novinka v e-shopu

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »