21.07.2006 | NVC

Praktická škola sommeliera - Intenzivní jednodenní kurs pro pracovníky v gastronomii a obchodníky s vínem, 8. 9. 2006

zvětšit obrázek

Kurs je určen pro profesionály v gastronomii a obchodu vínem – číšníky, prodavače ve vinotékách a specializovaných prodejnách atd. Předpokládá se minimálně základní orientace v oblasti znalostí o víně a degustátorství. Kurs mohou samozřejmě absolvovat i zájemci z řad odborné veřejnosti.

Je vhodné před tímto kurzem absolvovat další kurzy o víně, které pořádá Národní vinařské centrum (www.vinarskecentrum.cz).

Přednášející: Libor Nazarčuk
viceprezident Asociace sommelierů ČR


Podrobný program a přihláška je ke stažení.

Soubory ke stažení

Prakticka_skola_sommeliera_2006-09.doc


Související obrázky

zvětšit obrázekzvětšit obrázek

Nejnovější aktuality

26.10.2020 | Provoz kanceláře Národního vinařského centra - MIMOŘÁDNÝ STAV
22.10.2020 | Expozice Salonu vín se dočasně uzavírá
20.10.2020 | Akční nabídka kolekcí vín v e-shopu + dárky k objednávce
19.10.2020 | Studijní materiál
07.10.2020 | Knižní novinka v e-shopu

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »