25.03.2019 | NVC

Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře

zvětšit obrázek

S ohledem na aktuální práce ve vinném sklepě připravilo Národní vinařské centrum nový kurz týkající se školení a zrání vín.

O své poznatky se přijede do Valtic ve středu 17. dubna podělit enolog Karel Novotný, který se kromě výroby vína věnuje problematice termolabilních bílkovin, chemickým rozborům vín pomocí laserových analyzátorů a moderním trendům zejména ve výrobě růžových vín. Nejen teoreticky, ale i názorně představí různé výrobní styly vín, osvětlí vliv dusíku na aroma vín, pohovoří o variantách vinifikace „se dřevem“, metodě sur-lie i o tom, že „I Morava má krásná červená“. Více o školení a přihláška viz Kurzy a semináře.

Nejnovější aktuality

22.10.2020 | Expozice Salonu vín se dočasně uzavírá
20.10.2020 | Akční nabídka kolekcí vín v e-shopu + dárky k objednávce
19.10.2020 | Studijní materiál
07.10.2020 | Knižní novinka v e-shopu
17.09.2020 | Salon vín – národní soutěž vín ČR vstupuje do 21. ročníku opět s rekordem

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »