16.02.2006 | NVC

Školení pro veřejnost: Úvod do degustace vína

Toto školení je určeno milovníkům vína, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína. Umožní absolventům získat větší jistotu v náhledu na víno, kterou zúročí v restauraci a při společenských akcích, kde budou moci nejen vybrat správné víno, ale i poznat a odmítnout víno vadné.

Školení je ale velmi přínosné i profesionály – číšníky a prodejce vína, kteří s tímto oborem začínají a potřebují získat základní znalosti o víně, jeho degustaci a hodnocení.
Školení je maximálně zaměřeno na praktickou část poznávání vína. Je tedy vhodné, aby účastníci měli alespoň naprosté základy nastudovány z doporučené literatury. Toto školení může být vhodným předstupněm pro další profesionální kurzy (např. školení degustátorů dle evropských norem, které pořádá Národní vinařské centrum.).
Přednášející:
• Ing. Josef Balík, PhD – vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MZLU v Lednici

Termíny a místo školení:
• Úvod do degustace vína - 17. 03. 2006, od 8.30 do 16.30 hod.
• Semináře se konají v přednáškovém sále Národního vinařského centra na zámku ve Valticích.
Cena školení:
• Cena semináře činí 900,- Kč (konečná cena vč. DPH).

Email: narodni@vinarskecentrum.cz



Soubory ke stažení

Uvod_do_degustace_vina_2006-03.doc

Nejnovější aktuality

20.10.2020 | Provoz expozice Salonu vín dle nařízení vlády z 12.10.2020
20.10.2020 | Akční nabídka kolekcí vín v e-shopu + dárky k objednávce
19.10.2020 | Studijní materiál
09.10.2020 | Nová pravidla pro návštěvníky expozice Salonu vín od 9. 10. 2020
07.10.2020 | Knižní novinka v e-shopu

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »