09.08.2007 | NVC

Úvod do degustace vína - Podzimní termíny 7.9.; 5.10. a 2.11. 2007

zvětšit obrázek

Nabídka účasti na pilotním kurzu - určeno pro vinaře či majitele a zaměstnance restaurací a vinoték v Jihomoravském kraji. Svět vína je velmi krásný, ale také velmi obsáhlý a rozmanitý. Mít alespoň základní orientaci ve víně patří dnes k základnímu společenskému bontonu a mít znalosti v tomto oboru znamená určitou společenskou prestiž. Lidé, kteří pijí víno o něm mají namnoze velmi dobré znalosti a stejný přehled požadují i od toho, kdo jim víno prodává ve vinotéce či podává v restauraci.

K profesionálnímu číšníkovi podávajícímu zákazníkovi víno, sommeliérovi, patří nejen dokonalé umění servírování vína či doporučení vína k pokrmu (Viz více kurs Praktická škola sommeliera), ale také péče o víno před jeho podáváním a očekávanou samozřejmostí je také schopnost vína rozeznávat a nenabídnout zákazníkovi víno vadné.

Soubory ke stažení

Uvoddodegustacevina2007.doc

Nejnovější aktuality

26.10.2020 | Provoz kanceláře Národního vinařského centra - MIMOŘÁDNÝ STAV
22.10.2020 | Expozice Salonu vín se dočasně uzavírá
20.10.2020 | Akční nabídka kolekcí vín v e-shopu + dárky k objednávce
19.10.2020 | Studijní materiál
07.10.2020 | Knižní novinka v e-shopu

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »