Hodnota nákupu: 0 Kč; počet položek v košíku: 0 ks [Zobrazit košík + objednat]
Mimořádná akce na vína s dárkem k objednávce!
První karton - magnetka s hroznem na ledničku
Druhý karton - katalog Salonu vín 2020 + nová naučná brožurka s odrůdami révy jako dárek
Třetí karton - puzzle pro děti s odrůdami révy jako dárek
Čtvrtý karton - tričko s výšivkou Salonu vín (velikost "S") jako dárek
Pátý karton - sommelierská vývrtka zdarma
Chcete objednat větší množství (10 kartonů a více)? Kontaktujte nás na e-mailu narodni@vinarskecentrum.cz, sdělíme vám individuální podmínky (doprava zdarma, možná sleva).

Mikrobiologie a biochemie vína

Obj. číslo: 515
Výrobce/autor: doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Vydavatel: Vinselekt Michlovský, a.s.

Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Mikrobiologie a biochemie vína“ je určena všem zájemcům o cenné odborné informace o procesech vedoucích ke vzniku vína a může rovněž sloužit jako učebnice pro studenty příslušně zaměřených škol. Kniha podává ucelený přehled o mikrobiomu od vinice až po hotový produkt – lahvové víno. Zabývá se ale především tím, co se z pohledu mikrobiologie a biochemie děje během technologického postupu přípravy vína a jeho zrání, včetně nežádoucích procesů. Vydání první, 2020. 408 stran, 107 obr., 35 tab. ISBN: 978-80-907545-1-5
Cena: 990 Kč
Zboží je zařazeno v kategorii: Knihy pro vinaře