Hodnota nákupu: 0 Kč; počet položek v košíku: 0 ks [Zobrazit košík + objednat]

Příprava červených vín

Obj. číslo: 435
Výrobce/autor: Doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc.
Vydavatel: Vinselekt Michlovský, a.s.

Vyšla další ze série knih o vinohradnictví a vinařství od Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc. s názvem Příprava červených vín. Navazuje tak na v minulém roce vydanou Přípravu bílých vín. Vázaná plnobarevná kniha formátu B5 „Příprava červených vín“ je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu – lahvového vína. Zabývá se ale především postupem, jak pozitivní látky udržet a naopak negativní potlačit. Kniha pojednává o technologickém postupu přípravy červených tichých suchých vín a samostatně se zabývá víny zrajícími v dřevěných sudech. Vinselekt Michlovský a.s., Rakvice, 2015, str. 329. (ISBN 978-80-905319-5-6)
Cena: 564 Kč
Zboží je zařazeno v kategorii: Knihy pro vinaře
[CNW:Counter]