Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost Národní vinařské centrum, o.p.s., IČO: 26284391 se sídlem Sobotní 1029, 691 42 Valtice (správce webu), jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré zpracovávané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679).

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro zasílání newsletteru (novinky – aktuality e-mailem) uchováváme v databázi vaši e-mailovou adresu a datum registrace do newsletteru.

V případě e-shopu potřebujeme znát údaje potřebné k administraci objednávky, tedy jméno objednatele příp. firmu, adresu, e-mail, kontaktní telefon a příp. IČ a DIČ. To platí také pro administraci účastníků školení a seminářů.

K čemu údaje slouží?

E-mail u newsletteru zpracováváme účely zasílání nových aktuality e-mailem.

U e-shopu a seminářů pro efektivní vyřízení a administraci objednávek e-shopu, resp. zařazení do našich školení a seminářů, příp. pro další účely v souladu s oprávněným zájmem. Dále jsou nutné pro řádné vystavení účetních a daňových dokladů v souladu s příslušnými předpisy.

Možnost vymazání osobních údajů z naší databáze

U zasílání novinek e-mailem (newsletteru) je na konci každé zprávy jednoduchý odkaz, jak zasílání novinek zrušit a váš e-mail z databáze vymazat. Stejně tak je to možné učinit zasláním e-mailu s příslušnou žádostí na náš e-mail narodni@vinarskecentrum.cz

Pokud si přejete vymazat vaše údaje z databáze e-shopu, příp. seminářů, je možno zaslat příslušnou žádost na e-mail narodni@vinarskecentrum.cz. V tom případě budou vaše údaje vymazány z databáze našeho webu. V souladu s příslušným předpisy budou zachovány po nezbytně nutnou dobu v našem účetnictví.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány?

Osobní údaje zpracováváme dle účelu jejich zpracování po takto uvedenou dobu:

- Správa uživatelských účtů ke službám (odběr novinek/newsletteru) - do doby odhlášení z odběru.

- E-shop a semináře – po dobu nezbytnou pro uchování dle účetních a daňových předpisů, tedy 10 let.

Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje má správce osobních údajů o mé osobě, příp. údaje opravit?

Ano, stačí, když se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím e-mailu narodni@vinarskecentrum.cz

Předávání údajů třetím stranám

Žádné z uvedených údajů neposkytujeme třetí straně a používáme je pouze pro výše uvedené účely.

Používání cookies

Na našem webu nepracujeme s používáním cookies pro reklamní a marketingové účely.

Ve Valticích, dne 24.5.2018

Aktuality

Salon vín ČR je CHAMPIONEM soutěže Top vinařský cíl

12. 10. 2018 | Salon vín

V pátek, 11.10.2018 byly v barokním divadle zámku ve Valticích vyhlášeny výsledky soutěže Top vinařský cíl. Salon vín ČR obdržel titul CHAMPION.

Salon vín 2019 aneb jak se vybírá nejlepší víno Moravy a Čech?

09. 10. 2018 | NVC

Přípravy na 19. ročník Salonu vín – národní soutěže vín, nejvyšší a největší soutěže vín v České republice, byly zahájeny. Nejlepší víno České republiky vyberou v listopadu a prosinci odborné hodnotící komise.

Nové termíny školení o víně v Národním vinařském centru

07. 10. 2018 | NVC

Podzim bude u nás velmi bohatý nejen na mladá Svatomartinská vína, ale také na nabídku kurzů a seminářů o víně.

Podzim se suchými víny v expozici Salonu vín ČR ve Valticích

26. 09. 2018 | NVC

Vážení návštěvníci expozice Salonu vín, pro letošní podzim jsme pro Vás připravili další zpestření aktuální kolekce. Od 26. 9. 2018 až do konce letošní sezony můžete v naší expozici ochutnat celkem 6 vín ze soutěže Suchá vína online, kterou pořádá Unie enologů České republiky, z.s.

Otevírací doba expozice Salonu vín o státním svátku 28. 9. a 28.10. 2018

21. 09. 2018 | NVC

Upřesnění otevírací doby o státním svátku v září a říjnu.