Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost Národní vinařské centrum, o.p.s., IČO: 26284391 se sídlem Sobotní 1029, 691 42 Valtice (správce webu), jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré zpracovávané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679).

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro zasílání newsletteru (novinky – aktuality e-mailem) uchováváme v databázi vaši e-mailovou adresu a datum registrace do newsletteru.

V případě e-shopu potřebujeme znát údaje potřebné k administraci objednávky, tedy jméno objednatele příp. firmu, adresu, e-mail, kontaktní telefon a příp. IČ a DIČ. To platí také pro administraci účastníků školení a seminářů.

K čemu údaje slouží?

E-mail u newsletteru zpracováváme účely zasílání nových aktuality e-mailem.

U e-shopu a seminářů pro efektivní vyřízení a administraci objednávek e-shopu, resp. zařazení do našich školení a seminářů, příp. pro další účely v souladu s oprávněným zájmem. Dále jsou nutné pro řádné vystavení účetních a daňových dokladů v souladu s příslušnými předpisy.

Možnost vymazání osobních údajů z naší databáze

U zasílání novinek e-mailem (newsletteru) je na konci každé zprávy jednoduchý odkaz, jak zasílání novinek zrušit a váš e-mail z databáze vymazat. Stejně tak je to možné učinit zasláním e-mailu s příslušnou žádostí na náš e-mail narodni@vinarskecentrum.cz

Pokud si přejete vymazat vaše údaje z databáze e-shopu, příp. seminářů, je možno zaslat příslušnou žádost na e-mail narodni@vinarskecentrum.cz. V tom případě budou vaše údaje vymazány z databáze našeho webu. V souladu s příslušným předpisy budou zachovány po nezbytně nutnou dobu v našem účetnictví.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány?

Osobní údaje zpracováváme dle účelu jejich zpracování po takto uvedenou dobu:

- Správa uživatelských účtů ke službám (odběr novinek/newsletteru) - do doby odhlášení z odběru.

- E-shop a semináře – po dobu nezbytnou pro uchování dle účetních a daňových předpisů, tedy 10 let.

Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje má správce osobních údajů o mé osobě, příp. údaje opravit?

Ano, stačí, když se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím e-mailu narodni@vinarskecentrum.cz

Předávání údajů třetím stranám

Žádné z uvedených údajů neposkytujeme třetí straně a používáme je pouze pro výše uvedené účely.

Používání cookies

Na našem webu nepracujeme s používáním cookies pro reklamní a marketingové účely.

Ve Valticích, dne 24.5.2018

Aktuality

Nová pravidla pro návštěvníky expozice Salonu vín od 25.9.2020

25.09.2020 | Salon vín

Vážení návštěvníci, dne 10.9.2020 se zavádí celorepublikově nová hygienická pravidla pro vnitřní prostory. Níže zasíláme pokyny a pravidla pro degustace.

Salon vín – národní soutěž vín ČR vstupuje do 21. ročníku opět s rekordem

17.09.2020 | NVC

Ve Valticích vrcholí přípravy hodnocení 21. ročníku Salonu vín – národní soutěže vín, nejvyšší a největší soutěže vín v České republice. Nyní probíhá sběr vín do prvního kola, kterých je rekordních 1546.

Salon vín obohatila další vína

11.09.2020 | Salon vín

Nové doplňkové kolekce Salonu vín rozšiřují nabídku vín jeho návštěvníkům. Přijďte ochutnat vína krásných růžových barev i vína oceněná na mezinárodní soutěži Grand Prix Vinex 2020!

Kurz Degustace vína - věda i umění

27.08.2020 | NVC

Je degustace vína věda, nebo umění? Tak to se dozvíte na kurzu, který se uskuteční ve valtickém Centru Excelence v pátek 11. září 2020.

Nové propagační video Salonu vín

20.08.2020 | Salon vín

Podívejte se na nové propagační video Salonu vín a krásné záběry Pálavy, Valtic, Zámku Valtice i Salonu vín.