Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost Národní vinařské centrum, o.p.s., IČO: 26284391 se sídlem Sobotní 1029, 691 42 Valtice (správce webu), jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré zpracovávané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679).

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro zasílání newsletteru (novinky – aktuality e-mailem) uchováváme v databázi vaši e-mailovou adresu a datum registrace do newsletteru.

V případě e-shopu potřebujeme znát údaje potřebné k administraci objednávky, tedy jméno objednatele příp. firmu, adresu, e-mail, kontaktní telefon a příp. IČ a DIČ. To platí také pro administraci účastníků školení a seminářů.

K čemu údaje slouží?

E-mail u newsletteru zpracováváme účely zasílání nových aktuality e-mailem.

U e-shopu a seminářů pro efektivní vyřízení a administraci objednávek e-shopu, resp. zařazení do našich školení a seminářů, příp. pro další účely v souladu s oprávněným zájmem. Dále jsou nutné pro řádné vystavení účetních a daňových dokladů v souladu s příslušnými předpisy.

Možnost vymazání osobních údajů z naší databáze

U zasílání novinek e-mailem (newsletteru) je na konci každé zprávy jednoduchý odkaz, jak zasílání novinek zrušit a váš e-mail z databáze vymazat. Stejně tak je to možné učinit zasláním e-mailu s příslušnou žádostí na náš e-mail narodni@vinarskecentrum.cz

Pokud si přejete vymazat vaše údaje z databáze e-shopu, příp. seminářů, je možno zaslat příslušnou žádost na e-mail narodni@vinarskecentrum.cz. V tom případě budou vaše údaje vymazány z databáze našeho webu. V souladu s příslušným předpisy budou zachovány po nezbytně nutnou dobu v našem účetnictví.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány?

Osobní údaje zpracováváme dle účelu jejich zpracování po takto uvedenou dobu:

- Správa uživatelských účtů ke službám (odběr novinek/newsletteru) - do doby odhlášení z odběru.

- E-shop a semináře – po dobu nezbytnou pro uchování dle účetních a daňových předpisů, tedy 10 let.

Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje má správce osobních údajů o mé osobě, příp. údaje opravit?

Ano, stačí, když se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím e-mailu narodni@vinarskecentrum.cz

Předávání údajů třetím stranám

Žádné z uvedených údajů neposkytujeme třetí straně a používáme je pouze pro výše uvedené účely.

Používání cookies

Na našem webu nepracujeme s používáním cookies pro reklamní a marketingové účely.

Ve Valticích, dne 24.5.2018

Aktuality

100 nejlepších moravských a českých vín pro rok 2021

05.01.2021 | Salon vín

Salon vín České republiky představuje kolekci sta nejlepších moravských a českých vín pro rok 2021. Ta v konkurenci více než 2500 vín uspěla v největší a nejvyšší soutěži vín v České republice. Po celý letošní rok budou tato vína prezentována ve stejnojmenné degustační expozici v historickém sklepení valtického zámku.

Možnost objednávek vín přes e-shop

23.12.2020 | Salon vín

!!! VYUŽIJTE VÝPRODEJOVÉ SLEVY KOLEKCE 2020 - SLEVA -10% !!! Vína kolekce Salonu vín 2020 je možno objednávat přes e-shop až do neděle, 10. ledna 2021. Seznam vín je limitován, neváhejte s objednávkou!

PF 2021

22.12.2020 | NVC

Přejeme Vám i Vašim blízkým klidné prožití vánočních svátků a vše nejlepší, zejm. pevné zdraví v novém roce 2021.

Kalendář, v němž voní víno

20.12.2020 | Média

Hrozen každé odrůdy révy je jiný. Jak je od sebe rozpoznat, pomáhá už několik let po sobě kalendář, který vydává Národní vinařské centrum ve Valticích.

Uzavření expozice Salonu vín od 18.12.2020

17.12.2020 | Salon vín

Vážení návštěvníci, vzhledem k vládním opatřením se od pátku, 18. prosince 2020 definitivně uzavírá expozice Salonu vín ročníku 2020.