Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost Národní vinařské centrum, o.p.s., IČO: 26284391 se sídlem Sobotní 1029, 691 42 Valtice (správce webu), jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré zpracovávané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679).

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro zasílání newsletteru (novinky – aktuality e-mailem) uchováváme v databázi vaši e-mailovou adresu a datum registrace do newsletteru.

V případě e-shopu potřebujeme znát údaje potřebné k administraci objednávky, tedy jméno objednatele příp. firmu, adresu, e-mail, kontaktní telefon a příp. IČ a DIČ. To platí také pro administraci účastníků školení a seminářů.

K čemu údaje slouží?

E-mail u newsletteru zpracováváme účely zasílání nových aktuality e-mailem.

U e-shopu a seminářů pro efektivní vyřízení a administraci objednávek e-shopu, resp. zařazení do našich školení a seminářů, příp. pro další účely v souladu s oprávněným zájmem. Dále jsou nutné pro řádné vystavení účetních a daňových dokladů v souladu s příslušnými předpisy.

Možnost vymazání osobních údajů z naší databáze

U zasílání novinek e-mailem (newsletteru) je na konci každé zprávy jednoduchý odkaz, jak zasílání novinek zrušit a váš e-mail z databáze vymazat. Stejně tak je to možné učinit zasláním e-mailu s příslušnou žádostí na náš e-mail narodni@vinarskecentrum.cz

Pokud si přejete vymazat vaše údaje z databáze e-shopu, příp. seminářů, je možno zaslat příslušnou žádost na e-mail narodni@vinarskecentrum.cz. V tom případě budou vaše údaje vymazány z databáze našeho webu. V souladu s příslušným předpisy budou zachovány po nezbytně nutnou dobu v našem účetnictví.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány?

Osobní údaje zpracováváme dle účelu jejich zpracování po takto uvedenou dobu:

- Správa uživatelských účtů ke službám (odběr novinek/newsletteru) - do doby odhlášení z odběru.

- E-shop a semináře – po dobu nezbytnou pro uchování dle účetních a daňových předpisů, tedy 10 let.

Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje má správce osobních údajů o mé osobě, příp. údaje opravit?

Ano, stačí, když se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím e-mailu narodni@vinarskecentrum.cz

Předávání údajů třetím stranám

Žádné z uvedených údajů neposkytujeme třetí straně a používáme je pouze pro výše uvedené účely.

Používání cookies

Na našem webu nepracujeme s používáním cookies pro reklamní a marketingové účely.

Ve Valticích, dne 24.5.2018

Aktuality

Duben - měsíc Rulandského modrého

01.04.2021 | Salon vín

Vyhlašujeme duben měsícem Rulandského modrého - nejzastoupenější červené odrůdy (spolu s Merlotem) v letošním Salonu vín. Na všechny Rulandské modré získáte v našem e-shopu slevu -10 %. Navíc pořád platí akce - vývrtka při objednávce od 5000 Kč. Dále každá objednávka vín od 2500 Kč postupuje do slosování o karton vína každý měsíc. Navíc na konci roku vylosujeme hlavní výhru - všech 100 láhví zlaté kolekce Salonu vín!

Připravujeme GRAND PRIX VINEX 2021

12.03.2021 | Média

V Národním vinařském centru pracujeme na přípravách 28. ročníku mezinárodní soutěže GRAND PRIX VINEX. Uzávěrka přihlášek je 15. dubna, výsledky budou známy po skončení hodnocení na konci dubna.

Představujeme certifikované zařízení vinařské turistiky

01.03.2021 | Média

Vinařský obzor 2021/03: představení Salonu vín v rámci seriálu o zařízeních vinařské turistiky.

Nabídka tematických vinařských bedýnek v našem e-shopu

18.02.2021 | Salon vín

Přinášíme vám opět nabídku "vinařských bedýnek" - tematických kolekcí vybraných 6 láhví se zvýhodněnou cenou.

Upozornění ke kalendáři vinařských akcí na našem webu

03.02.2021 | NVC

Vzhledem k vládním opatřením je možné, že se akce neuskuteční, nebo budou přesunuty.