Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost Národní vinařské centrum, o.p.s., IČO: 26284391 se sídlem Sobotní 1029, 691 42 Valtice (správce webu), jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré zpracovávané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679).

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro zasílání newsletteru (novinky – aktuality e-mailem) uchováváme v databázi vaši e-mailovou adresu a datum registrace do newsletteru.

V případě e-shopu potřebujeme znát údaje potřebné k administraci objednávky, tedy jméno objednatele příp. firmu, adresu, e-mail, kontaktní telefon a příp. IČ a DIČ. To platí také pro administraci účastníků školení a seminářů.

K čemu údaje slouží?

E-mail u newsletteru zpracováváme účely zasílání nových aktuality e-mailem.

U e-shopu a seminářů pro efektivní vyřízení a administraci objednávek e-shopu, resp. zařazení do našich školení a seminářů, příp. pro další účely v souladu s oprávněným zájmem. Dále jsou nutné pro řádné vystavení účetních a daňových dokladů v souladu s příslušnými předpisy.

Možnost vymazání osobních údajů z naší databáze

U zasílání novinek e-mailem (newsletteru) je na konci každé zprávy jednoduchý odkaz, jak zasílání novinek zrušit a váš e-mail z databáze vymazat. Stejně tak je to možné učinit zasláním e-mailu s příslušnou žádostí na náš e-mail narodni@vinarskecentrum.cz

Pokud si přejete vymazat vaše údaje z databáze e-shopu, příp. seminářů, je možno zaslat příslušnou žádost na e-mail narodni@vinarskecentrum.cz. V tom případě budou vaše údaje vymazány z databáze našeho webu. V souladu s příslušným předpisy budou zachovány po nezbytně nutnou dobu v našem účetnictví.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány?

Osobní údaje zpracováváme dle účelu jejich zpracování po takto uvedenou dobu:

- Správa uživatelských účtů ke službám (odběr novinek/newsletteru) - do doby odhlášení z odběru.

- E-shop a semináře – po dobu nezbytnou pro uchování dle účetních a daňových předpisů, tedy 10 let.

Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje má správce osobních údajů o mé osobě, příp. údaje opravit?

Ano, stačí, když se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím e-mailu narodni@vinarskecentrum.cz

Předávání údajů třetím stranám

Žádné z uvedených údajů neposkytujeme třetí straně a používáme je pouze pro výše uvedené účely.

Používání cookies

Na našem webu nepracujeme s používáním cookies pro reklamní a marketingové účely.

Ve Valticích, dne 24.5.2018

Aktuality

Hlasování v soutěži Top vinařský cíl 2020 bylo zahájeno

17.07.2020 | NVC

Již poosmé mohou milovníci vína zvolit nejoblíbenější TOP vinařský cíl ze stejnojmenného online bedekru, který spravuje Vinařský Institut. Hlasovat mohou na www.topvinarskycil.cz až do 30.9.2020.

Aktuální nabídka kurzů

17.07.2020 | NVC

Prázdniny se naplno rozeběhly, ale u nás příležitost se vzdělávat o víně neskončila. Seznamte se s nabídkou na měsíce červenec až září.

Otevírací doba o státních svátcích 5. 7. a 6. 7. 2020

29.06.2020 | NVC

Otevírací doba Salonu vín o státních svátcích v červenci: 5. 7. a 6. 7. bude následovná.

Salon vín bude 26.5.2020 otevřen pro degustace - aktualizace pravidel

23.06.2020 | Salon vín

Vážení návštěvníci, dne 26.5.2020 od 9,30 hod. bude expozice Salonu vín znovu otevřena i pro degustace. Od 22.6. rušíme omezení kapacity na 120 osob. Níže zasíláme pokyny a pravidla pro degustace:

Gratulujeme vítězům GRAND PRIX VINEX 2020

12.06.2020 | NVC

Gratulujeme šampionovi, vítězům kategorií, národním vítězům i všem oceněným prestižní mezinárodní soutěže vín GRAND PRIX VINEX 2020, která byla hodnocena 8.-9.6.2020 v Centru Excelence ve Valticích.