28. 01. 2009 | NVC

Chemický rozbor vína v technologii vinařství

zvětšit obrázek

Seminář zaměřený na chemické požadavky a hodnocení révových moštů a vín s praktickými ukázkami testů pomocí Malé vinařské laboratoře a využití jejich výsledků v technologii vína. Kurz je určen především malým a středním vinařům a zaměstnancům vinařských firem.

Seminář je určen především pro vinaře bez vlastní podnikové laboratoře. Předpokládá se základní orientace v oblasti pěstování a zpracování hroznů a výroby vína.
Přednáší Ing. Josef Balík, Ph.D. – vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MZLU v Lednici.

Termín a místo
• 13. 3. 2009, 8:30 – 13:30 hod.
• přednáškový sál Národního vinařského centra na zámku ve Valticích

Více informací a přihláška v příloze.



Soubory ke stažení

Informace a přihláška

Nejnovější aktuality

17. 01. 2019 | 100 a 1 nejlepší moravské a české víno pro rok 2019
16. 01. 2019 | Termíny vinařských kurzů pro začátek roku 2019
06. 01. 2019 | Specializované školení pro malopěstitele révy
15. 12. 2018 | PF 2019
04. 12. 2018 | Rulandské bílé ze Zámeckého vinařství Bzenec je nejlepším vínem České republiky pro rok 2019

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »