31. 03. 2008 | NVC

CHEMICKÝ ROZBOR VÍNA V TECHNOLOGII VINAŘSTVÍ - termíny pro rok 2008

zvětšit obrázek

Kurs je určen především pro vinaře bez vlastní podnikové laboratoře. Předpokládá se základní orientace v oblasti pěstování a zpracování hroznů a výroby vína.

Seminář zaměřený na chemické požadavky a hodnocení révových moštů a vín s praktickými ukázkami testů pomocí Malé vinařské laboratoře a využití jejich výsledků v technologii vína.

Termíny a místo školení:
Jednodenní pilotní kurz proběhne v těchto třech termínech:
• 10. 4. 2008, 8.30 – 13.30 hod. Termín již obsazen!!!
• 12. 6. 2008, 8.30 – 13.30 hod.
• 4. 9. 2008, 8.30 – 13.30 hod.

O bližší informace můžete kontaktovat odborného garanta projektu, hlavního sommeliera Salonu vín ČR Ing. Marka Babisze, E-mail: marek.babisz@vinarskecentrum.cz, tel: 519 352 072.

Soubory ke stažení

Příhláška a podklady ke školení

Nejnovější aktuality

17. 01. 2019 | 100 a 1 nejlepší moravské a české víno pro rok 2019
16. 01. 2019 | Termíny vinařských kurzů pro začátek roku 2019
06. 01. 2019 | Specializované školení pro malopěstitele révy
15. 12. 2018 | PF 2019
04. 12. 2018 | Rulandské bílé ze Zámeckého vinařství Bzenec je nejlepším vínem České republiky pro rok 2019

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »