11. 03. 2011 | NVC

Jarní kurzy a semináře o víně

zvětšit obrázek

Přehled kurzů pořádaných v Národním vinařském centru

V měsících březnu a květnu jsou v Národním vinařském centru pro širokou i odbornou veřejnost připraveny další termíny oblíbených kurzů.





25.3. - Chemický rozbor vína v technologii vinařství
Seminář určený především pro vinaře bez vlastní podnikové laboratoře, tedy zejména pro malé a střední vinaře, vhodný ale i pro zaměstnance vinařských firem.

30.3. - Úvod do degustace vína
25.5. - Úvod do degustace vína

Stálice mezi pořádanými kurzy - školení určené milovníkům vína, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci v praktické degustaci vína.

12.-13. a 20.5. - Výcvik a výběr specializovaných expertů posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN ISO 8586-2
Školení a zkoušky vedoucí k získání osvědčení pro hodnocení vína.

27.5. - Praktická škola sommeliera
Kurz pro milovníky vína, kteří chtějí ovládat umění jeho správného servisu. Doporučujeme žadatelům či držitelům certifikace zařízení vinařské turistiky.


Více informací v sekci Kurzy a semináře. Pro přihlášení na vybrané kurzy vyplňte, prosím, elektronické formuláře.

Novinkou v tomto období je Seminář s tématy HACCP, dotace pro vinaře a požadavky Státní rostlinolékařské zprávy. Seminář pořádá Institut pro Regionální Spolupráci, OAK Hodonín, OAK Břeclav, Národní vinařské centrum a Svaz vinařů ČR dne 7. 4. 2011. Více o tomto semináři v Kalendáři akcí.

Nejnovější aktuality

17. 01. 2019 | 100 a 1 nejlepší moravské a české víno pro rok 2019
16. 01. 2019 | Termíny vinařských kurzů pro začátek roku 2019
06. 01. 2019 | Specializované školení pro malopěstitele révy
15. 12. 2018 | PF 2019
04. 12. 2018 | Rulandské bílé ze Zámeckého vinařství Bzenec je nejlepším vínem České republiky pro rok 2019

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »