25. 08. 2006 | NVC

Moderní postupy při výrobě vína

Národní vinařské centrum připravilo pro vinaře nový cyklus seminářů, které budou zaměřeny na technologii ve vinařství. Jsme si vědomi, že vinaři mají mnoho práce a nedostatek času seznámit se novými enologickými trendy a postupy a také všemi technologickými přípravky na českém trhu. Proto vám vycházíme vstříc a připravili jsme jednodenní školení na toto téma. Vybrali jsme tři firmy, které zaujímají největší část s tímto segmentem trhu, a kteří vás seznámí s novinkami či novými poznatky v této oblasti.

Toto školení je určeno všem technologům, kteří chtějí získat širší obzor a orientaci při výrobě vína pro rok 2006. Umožní účastníkům získat větší přehled v moderních enologických postupech a v přípravcích určených pro mošt a víno, kterou zúročí při výrobě vína.
Termíny a místo školení:
Moderní postupy při výrobě vína - 25.8.2006, od 8.00 do 15,00 hod.
Seminář se koná v přednáškovém sále Národního vinařského centra na zámku ve Valticích.

Cena školení:
Cena semináře činí 100,- Kč (konečná cena vč. DPH), je určena na občerstvení a související náklady.


Soubory ke stažení

Přihláška

Nejnovější aktuality

17. 01. 2019 | 100 a 1 nejlepší moravské a české víno pro rok 2019
16. 01. 2019 | Termíny vinařských kurzů pro začátek roku 2019
06. 01. 2019 | Specializované školení pro malopěstitele révy
15. 12. 2018 | PF 2019
04. 12. 2018 | Rulandské bílé ze Zámeckého vinařství Bzenec je nejlepším vínem České republiky pro rok 2019

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »