f Oeno-gastronomický seminář „NA MORAVSKOU NOTU“ 2. 6. 2006 - AKCE Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ ZRUŠENA! | Národní vinařské centrum, o.p.s.
28. 04. 2006 | NVC

Oeno-gastronomický seminář „NA MORAVSKOU NOTU“ 2. 6. 2006 - AKCE Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ ZRUŠENA!

Tento seminář je určen pro milovníky dobrého vína, dobrého jídla a dobré pohody. Pokud chcete hledat rafinovanosti a kouzla kombinace vína a jídla, je tento seminář určen právě vám!

Program semináře
• Ukázka tříchodového menu studené kuchyně, inspirace tradiční a venkovskou kuchyní moravských regionů
• Recepty ze Slovácka, Valašska a Kopanic
• Gastronomické kompozice se skvěle snoubí s oblíbenými a typickými moravskými víny a ovocnými destiláty.
• Polozapomenuté a vzkříšené recepty našich babiček, vše v duchu regionální gastronomie (slow-food).
To vše s ukázkami kombinací s moravskými víny.
• Přednášející: mgr. Milan Magni patří k našim nejznámějším oeno-gastronomickým expertům, je autorem mnoha knih „Sýr je bratr vína I – III“ a mnoha článků kombinaci vín a pokrmů.
• Semináře se konají v přednáškovém sále Národního vinařského centra na zámku ve Valticích.
• Cena semináře činí 390 Kč (konečná cena vč. DPH).

Přihlášku na seminář naleznete v příloze.


Soubory ke stažení

Oenogastronomicky_seminar_Na_moravskou_notu_2006-06.doc

Nejnovější aktuality

19. 04. 2019 | Otevírací doba expozice Salonu vín o velikonočních svátcích
18. 04. 2019 | Prezident republiky přijal vítěze Salonu vín ČR
16. 04. 2019 | Otevírací doba expozice Salonu vín ve svátcích 1.5 a 8.5.2019
01. 04. 2019 | GRAND PRIX VINEX 2019 - mezinárodní soutěž vín - informace pro vinaře i návštěvníky
25. 03. 2019 | Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »