21. 07. 2006 | NVC

Praktická škola sommeliera - Intenzivní jednodenní kurs pro pracovníky v gastronomii a obchodníky s vínem, 8. 9. 2006

zvětšit obrázek

Kurs je určen pro profesionály v gastronomii a obchodu vínem – číšníky, prodavače ve vinotékách a specializovaných prodejnách atd. Předpokládá se minimálně základní orientace v oblasti znalostí o víně a degustátorství. Kurs mohou samozřejmě absolvovat i zájemci z řad odborné veřejnosti.

Je vhodné před tímto kurzem absolvovat další kurzy o víně, které pořádá Národní vinařské centrum (www.vinarskecentrum.cz).

Přednášející: Libor Nazarčuk
viceprezident Asociace sommelierů ČR


Podrobný program a přihláška je ke stažení.

Soubory ke stažení

Prakticka_skola_sommeliera_2006-09.doc


Související obrázky

zvětšit obrázekzvětšit obrázek

Nejnovější aktuality

17. 01. 2019 | 100 a 1 nejlepší moravské a české víno pro rok 2019
16. 01. 2019 | Termíny vinařských kurzů pro začátek roku 2019
06. 01. 2019 | Specializované školení pro malopěstitele révy
15. 12. 2018 | PF 2019
04. 12. 2018 | Rulandské bílé ze Zámeckého vinařství Bzenec je nejlepším vínem České republiky pro rok 2019

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »