25. 03. 2019 | NVC

Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře

zvětšit obrázek

S ohledem na aktuální práce ve vinném sklepě připravilo Národní vinařské centrum nový kurz týkající se školení a zrání vín.

O své poznatky se přijede do Valtic ve středu 17. dubna podělit enolog Karel Novotný, který se kromě výroby vína věnuje problematice termolabilních bílkovin, chemickým rozborům vín pomocí laserových analyzátorů a moderním trendům zejména ve výrobě růžových vín. Nejen teoreticky, ale i názorně představí různé výrobní styly vín, osvětlí vliv dusíku na aroma vín, pohovoří o variantách vinifikace „se dřevem“, metodě sur-lie i o tom, že „I Morava má krásná červená“. Více o školení a přihláška viz Kurzy a semináře.

Nejnovější aktuality

15. 07. 2019 | Vzdělávání v Národním vinařském centru již o prázdninách
12. 06. 2019 | Léto růžových vín v expozici Salonu vín ČR ve Valticích
10. 06. 2019 | Otevírací doba o státních svátcích 5. a 6. 7. 2019
04. 06. 2019 | Hlasování v soutěži Top vinařský cíl 2019 bylo zahájeno
01. 06. 2019 | Od června se otevírací doba Salonu vín rozšiřuje také na neděle

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »