f Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře | Národní vinařské centrum, o.p.s.
25. 03. 2019 | NVC

Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře

zvětšit obrázek

S ohledem na aktuální práce ve vinném sklepě připravilo Národní vinařské centrum nový kurz týkající se školení a zrání vín.

O své poznatky se přijede do Valtic ve středu 17. dubna podělit enolog Karel Novotný, který se kromě výroby vína věnuje problematice termolabilních bílkovin, chemickým rozborům vín pomocí laserových analyzátorů a moderním trendům zejména ve výrobě růžových vín. Nejen teoreticky, ale i názorně představí různé výrobní styly vín, osvětlí vliv dusíku na aroma vín, pohovoří o variantách vinifikace „se dřevem“, metodě sur-lie i o tom, že „I Morava má krásná červená“. Více o školení a přihláška viz Kurzy a semináře.

Nejnovější aktuality

26. 04. 2019 | Otevírací doba expozice Salonu vín o velikonočních svátcích
17. 04. 2019 | Otevírací doba expozice Salonu vín ve svátcích 1.5 a 8.5.2019
01. 04. 2019 | GRAND PRIX VINEX 2019 - mezinárodní soutěž vín - informace pro vinaře i návštěvníky
25. 03. 2019 | Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře
01. 03. 2019 | Z tisku: Ve Valticích lze ochutnat nový výběr nejlepších vín - E15

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »