f Úvod do degustace vína - Podzimní termíny 7.9.; 5.10. a 2.11. 2007 | Národní vinařské centrum, o.p.s.
09. 08. 2007 | NVC

Úvod do degustace vína - Podzimní termíny 7.9.; 5.10. a 2.11. 2007

zvětšit obrázek

Nabídka účasti na pilotním kurzu - určeno pro vinaře či majitele a zaměstnance restaurací a vinoték v Jihomoravském kraji. Svět vína je velmi krásný, ale také velmi obsáhlý a rozmanitý. Mít alespoň základní orientaci ve víně patří dnes k základnímu společenskému bontonu a mít znalosti v tomto oboru znamená určitou společenskou prestiž. Lidé, kteří pijí víno o něm mají namnoze velmi dobré znalosti a stejný přehled požadují i od toho, kdo jim víno prodává ve vinotéce či podává v restauraci.

K profesionálnímu číšníkovi podávajícímu zákazníkovi víno, sommeliérovi, patří nejen dokonalé umění servírování vína či doporučení vína k pokrmu (Viz více kurs Praktická škola sommeliera), ale také péče o víno před jeho podáváním a očekávanou samozřejmostí je také schopnost vína rozeznávat a nenabídnout zákazníkovi víno vadné.

Soubory ke stažení

Uvoddodegustacevina2007.doc

Nejnovější aktuality

19. 04. 2019 | Otevírací doba expozice Salonu vín o velikonočních svátcích
18. 04. 2019 | Prezident republiky přijal vítěze Salonu vín ČR
16. 04. 2019 | Otevírací doba expozice Salonu vín ve svátcích 1.5 a 8.5.2019
01. 04. 2019 | GRAND PRIX VINEX 2019 - mezinárodní soutěž vín - informace pro vinaře i návštěvníky
25. 03. 2019 | Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »