31. 03. 2008 | NVC

ÚVOD DO DEGUSTACE VÍNA - termíny pro rok 2008

zvětšit obrázek

TERMÍN 18.9.2008 JE JIŽ OBSAZEN !!! Nabídka účasti na kurzu - určeno pro vinaře či majitele a zaměstnance restaurací a vinoték. Svět vína je velmi krásný, ale také velmi obsáhlý a rozmanitý. Mít alespoň základní orientaci ve víně patří dnes k základnímu společenskému bontonu a mít znalosti v tomto oboru znamená určitou společenskou prestiž. Lidé, kteří pijí víno o něm mají namnoze velmi dobré znalosti a stejný přehled požadují i od toho, kdo jim víno prodává ve vinotéce či podává v restauraci.

K profesionálnímu číšníkovi podávajícímu zákazníkovi víno, sommeliérovi, patří nejen dokonalé umění servírování vína či doporučení vína k pokrmu (Viz více kurs Praktická škola sommeliera), ale také péče o víno před jeho podáváním a očekávanou samozřejmostí je také schopnost vína rozeznávat a nenabídnout zákazníkovi víno vadné.

Termíny a místo školení:
Jednodenní pilotní kurz proběhne v těchto třech termínech:
• 15. 5. 2008, 8.00 – 16.30 hod. TERMÍN OBSAZEN !!!
• 29. 5. 2008, 8.00 – 16.30 hod. TERMÍN OBSAZEN !!!

• 18. 9. 2008, 8.00 – 16.30 hod.


O bližší informace můžete kontaktovat odborného garanta projektu, hlavního sommeliera Salonu vín ČR Ing. Marka Babisze, E-mail: marek.babisz@vinarskecentrum.cz, tel: 519 352 072.


Soubory ke stažení

Přihláška a podklady ke školení

Nejnovější aktuality

17. 01. 2019 | 100 a 1 nejlepší moravské a české víno pro rok 2019
16. 01. 2019 | Termíny vinařských kurzů pro začátek roku 2019
06. 01. 2019 | Specializované školení pro malopěstitele révy
15. 12. 2018 | PF 2019
04. 12. 2018 | Rulandské bílé ze Zámeckého vinařství Bzenec je nejlepším vínem České republiky pro rok 2019

TIP: Chcete dostávat anonci nových aktualit e-mailem? Zaregistrujte se v sekci Novinky emailem »