Výcvik a výběr odborných senzorických posuzovatelů pro senzorickou analýzu vín podle ČSN EN ISO 8586 - JEN ZKOUŠKA!!!
Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)
Termín | 25. 10. 2024 (dopoledne) |
Lektor | prof. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MENDELU v Lednici |
Místo | přednáškový sál a zasedací místnost Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice (mapa) |
Popis | POZOR! Před přihlášením si prostudujte přílohu. K elektronické přihlášce je nutné dodat do 27. 9. 2024 další podklady, viz instrukce v příloze (u formuláře na webu) nebo níže! Tento přihláškový formulář použijte v případě, že máte zájem jen o zkoušku či opakování části zkoušky (ne o školení). Vědomostní test a senzorická zkouška vedoucí k osvědčení pro hodnocení členskými zeměmi EU garantovaných výstav a soutěží vín, zatřiďování vín na SZPI a přidělování známky VOC. V případě, že jen opakujete část zkoušky, uveďte, prosím, do pole Poznámka, zda se jedná o opakování testu, nebo senzorické zkoušky. Pro zařazení na zkoušku doručte do Národního vinařského centra, prosím, i vyplněnou a podepsanou přiloženou žádost i s relevantními přílohami (doložení vzdělání, vyrozumění o výsledku zkoušky,...) - poštou, osobně nebo na e-mail sarka.nadvornikova@vinarskecentrum.cz. !!! ZAŘAZENÍ MEZI ÚČASTNÍKY BUDE POTVRZENO ZASLÁNÍM INSTRUKCÍ K PLATBĚ, A TO JEN NA ZÁKLADĚ KOMPLETNĚ VYPLNĚNÉ ELEKTRONICKÉ I TIŠTĚNÉ PŘIHLÁŠKY A PO DODÁNÍ NEZBYTNÝCH PŘÍLOH !!! |
Cena základní vč. DPH | 2057 Kč |
Poznámka ke slevě | Sleva 50 % se vztahuje jen na účastníky, kteří opakují písemný test. |
Kapacita | 18 |
Počet volných míst | 0 |
Všechna místa jsou již rezervována. Můžete poslat přihlášku, kterou bude systém registrovat, ale budete zařazeni mezi náhradníky. V případě, že se některé místo uvolní, vás budeme informovat. Další termíny jsou vyhlašovány postupně v závislosti na poptávce a organizačních možnostech. Sledujte, prosím, průběžně vyhlášené termíny, popř. se přihlaste k odběru novinek v sekci novinky e-mailem.
Ke stažení: