f Kurzy a semináře o víně, sommelierské kurzy, e-learning | Národní vinařské centrum, o.p.s.

Sommelier junior - praktická část

Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)


Termín: 26.-27. 8. 2014, 9:00-16:00 hod. (prezence 8:30–9:00 hod.)
Lektor: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MENDELU v Lednici

Libor Nazarčuk - viceprezident Asociace sommelierů ČR, trojnásobný mistr České republiky - Trophée Bohemia Sekt (Praha 2003, 2004, 2005), trojnásobný mistr Slovenska - Vinanza Trophy (Bratislava 2002, 2003, 2004), dvojnásobný vítěz soutěže Vinium Victory Grand Prix sommelier (Brno 2003, 2005), trojnásobný vítěz soutěže Sommelier Znovín (Pardubice 2003, 2004, 2005), trojnásobný vítěz soutěže o Burgundský hrozen (Karlovy Vary 2002, 2003, 2004), držitel certifikátu degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO, držitel českého rekordu v sekání sektů - sabráži
Místo: přednáškový sál Národního vinařského centra, Zámek 1, Valtice
Popis:Praktické dvoudenní školení navazující na e-learningovou část studia na www.sommelier-junior.cz. Zúčastnit se mohou pouze její úspěšní absolventi.

Harmonogram:
1. den (doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.)
08:30–09:00 prezence
09:00–12:00 dopolední program (opakování a rozšíření poznatků z vinohradnictví a vinařství, diskuse, degustace vybraných vín)
12:00–13:00 přestávka na oběd
13:00–16:00 odpolední program (práce se sadami vůní Le Nez du Vin, degustace vybraných vín)

2. den (Libor Nazarčuk)
08:30–09:00 prezence
09:00–12:00 dopolední program (opakování a rozšíření poznatků ze sommelierství, diskuse, individuální nácvik servisu vín)
12:00–13:00 přestávka na oběd
13:00–16:00 odpolední program (diskuse, ukázka snoubení vína, praktická zkouška, závěrečný test, předání osvědčení)
Změna programu a termínu vyhrazena.

Úspěšní absolventi výukového programu obdrží certifikát o získaném vzdělání.
Obj. číslo:
Cena základní vč. DPH: 2000 Kč
Kapacita: 20
Počet volných míst: 4
Školení/seminář je již obsazen!
Sommelier junior - praktická část