f Kurzy a semináře o víně, sommelierské kurzy, e-learning | Národní vinařské centrum, o.p.s.

Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)


Termín: Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. pololetí 2019.
Lektor: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MENDELU v Lednici

Libor Nazarčuk - viceprezident Asociace sommelierů ČR, trojnásobný mistr České republiky - Trophée Bohemia Sekt (Praha 2003, 2004, 2005), trojnásobný mistr Slovenska - Vinanza Trophy (Bratislava 2002, 2003, 2004), dvojnásobný vítěz soutěže Vinium Victory Grand Prix sommelier (Brno 2003, 2005), trojnásobný vítěz soutěže Sommelier Znovín (Pardubice 2003, 2004, 2005), trojnásobný vítěz soutěže o Burgundský hrozen (Karlovy Vary 2002, 2003, 2004), držitel certifikátu degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO, držitel českého rekordu v sekání sektů - sabráži
Místo: přednáškový sál Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice
Popis:Praktické dvoudenní školení navazující na e-learningovou část studia na www.sommelier-junior.cz. Zúčastnit se mohou pouze její úspěšní absolventi.

Harmonogram:
1. den
08:30–09:00 prezence
09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků z vinohradnictví a vinařství s využitím netbooků, diskuse, degustace vybraných vín, práce se sadami vůní Le Nez du Vin)
12:00–13:00 přestávka na oběd
13:00–16:00 odpolední program

2. den
08:30–09:00 prezence
09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků ze sommelierství s využitím netbooků, diskuse, individuální nácvik servisu vín)
12:00–13:00 přestávka na oběd
13:00–16:00 odpolední program (diskuse, ukázka snoubení vína, praktická zkouška, závěrečný test, předání osvědčení)

Úspěšní absolventi výukového programu obdrží certifikát o získaném vzdělání.
Obj. číslo:
Cena základní vč. DPH: 2000 Kč
Kapacita: 40
Počet volných míst: 37
Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ 

Zadejte počet osob