f Ochrana osobních údajů | Národní vinařské centrum, o.p.s.

Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost Národní vinařské centrum, o.p.s., IČO: 26284391 se sídlem Sobotní 1029, 691 42 Valtice (správce webu), jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré zpracovávané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679).

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro zasílání newsletteru (novinky – aktuality e-mailem) uchováváme v databázi vaši e-mailovou adresu a datum registrace do newsletteru.

V případě e-shopu potřebujeme znát údaje potřebné k administraci objednávky, tedy jméno objednatele příp. firmu, adresu, e-mail, kontaktní telefon a příp. IČ a DIČ. To platí také pro administraci účastníků školení a seminářů.

K čemu údaje slouží?

E-mail u newsletteru zpracováváme účely zasílání nových aktuality e-mailem.

U e-shopu a seminářů pro efektivní vyřízení a administraci objednávek e-shopu, resp. zařazení do našich školení a seminářů, příp. pro další účely v souladu s oprávněným zájmem. Dále jsou nutné pro řádné vystavení účetních a daňových dokladů v souladu s příslušnými předpisy.

Možnost vymazání osobních údajů z naší databáze

U zasílání novinek e-mailem (newsletteru) je na konci každé zprávy jednoduchý odkaz, jak zasílání novinek zrušit a váš e-mail z databáze vymazat. Stejně tak je to možné učinit zasláním e-mailu s příslušnou žádostí na náš e-mail narodni@vinarskecentrum.cz

Pokud si přejete vymazat vaše údaje z databáze e-shopu, příp. seminářů, je možno zaslat příslušnou žádost na e-mail narodni@vinarskecentrum.cz. V tom případě budou vaše údaje vymazány z databáze našeho webu. V souladu s příslušným předpisy budou zachovány po nezbytně nutnou dobu v našem účetnictví.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány?

Osobní údaje zpracováváme dle účelu jejich zpracování po takto uvedenou dobu:

- Správa uživatelských účtů ke službám (odběr novinek/newsletteru) - do doby odhlášení z odběru.

- E-shop a semináře – po dobu nezbytnou pro uchování dle účetních a daňových předpisů, tedy 10 let.

Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje má správce osobních údajů o mé osobě, příp. údaje opravit?

Ano, stačí, když se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím e-mailu narodni@vinarskecentrum.cz

Předávání údajů třetím stranám

Žádné z uvedených údajů neposkytujeme třetí straně a používáme je pouze pro výše uvedené účely.

Používání cookies

Na našem webu nepracujeme s používáním cookies pro reklamní a marketingové účely.

Ve Valticích, dne 24.5.2018

Aktuality

Z tisku - vinný speciál Deníku

29. 01. 2019 | Média

Seznam nové kolekce Salonu vín, Vinařství roku a další zajímavé informace o našich vínech.

100 a 1 nejlepší moravské a české víno pro rok 2019

17. 01. 2019 | Salon vín

Salon vín České republiky představuje kolekci 100 nejlepších moravských a českých vín pro rok 2019. Díky rovnosti bodů při finálovém hodnocení se však prestižním titulem může pochlubit celkem 101 vín, která uspěla v konkurenci 2199 vín. Od soboty 2. února budou tato vína po celý rok prezentována ve stejnojmenné degustační expozici v historickém sklepení valtického zámku.

Termíny vinařských kurzů pro začátek roku 2019

16. 01. 2019 | NVC

Předkládáme přehled školení a kurzů, kterých se můžete u nás zúčastnit během nadcházejících měsíců.

Rulandské bílé ze Zámeckého vinařství Bzenec je nejlepším vínem České republiky pro rok 2019

04. 12. 2018 | Salon vín

Zástupci Národního vinařského centra a hodnoticí komise vyhlásili 4. prosince ve Valticích absolutního Šampiona Salonu vín – národní soutěže vín 2019, nejvyšší a největší soutěže vín v České republice. Šampionem a zároveň nejlepším vínem České republiky pro rok 2019 se stalo Rulandské bílé, Collection 1508, pozdní sběr, ročník 2017 ze Zámeckého vinařství Bzenec.

Salon vín 2019 aneb jak se vybírá nejlepší víno Moravy a Čech?

09. 11. 2018 | NVC

Přípravy na 19. ročník Salonu vín – národní soutěže vín, nejvyšší a největší soutěže vín v České republice, byly zahájeny. Nejlepší víno České republiky vyberou v listopadu a prosinci odborné hodnotící komise.