Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Společnost Národní vinařské centrum, o.p.s., IČO: 26284391 se sídlem Sobotní 1029, 691 42 Valtice (správce webu), jako správce osobních údajů prohlašuje, že veškeré zpracovávané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu s platnými právními předpisy v oblasti ochrany osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů a Všeobecného nařízení o ochraně údajů (Nařízení (EU) 2016/679).

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro zasílání newsletteru (novinky – aktuality e-mailem) uchováváme v databázi vaši e-mailovou adresu a datum registrace do newsletteru.

V případě e-shopu potřebujeme znát údaje potřebné k administraci objednávky, tedy jméno objednatele příp. firmu, adresu, e-mail, kontaktní telefon a příp. IČ a DIČ. To platí také pro administraci účastníků školení a seminářů.

K čemu údaje slouží?

E-mail u newsletteru zpracováváme účely zasílání nových aktuality e-mailem.

U e-shopu a seminářů pro efektivní vyřízení a administraci objednávek e-shopu, resp. zařazení do našich školení a seminářů, příp. pro další účely v souladu s oprávněným zájmem. Dále jsou nutné pro řádné vystavení účetních a daňových dokladů v souladu s příslušnými předpisy.

Možnost vymazání osobních údajů z naší databáze

U zasílání novinek e-mailem (newsletteru) je na konci každé zprávy jednoduchý odkaz, jak zasílání novinek zrušit a váš e-mail z databáze vymazat. Stejně tak je to možné učinit zasláním e-mailu s příslušnou žádostí na náš e-mail narodni@vinarskecentrum.cz

Pokud si přejete vymazat vaše údaje z databáze e-shopu, příp. seminářů, je možno zaslat příslušnou žádost na e-mail narodni@vinarskecentrum.cz. V tom případě budou vaše údaje vymazány z databáze našeho webu. V souladu s příslušným předpisy budou zachovány po nezbytně nutnou dobu v našem účetnictví.

Jak dlouho jsou osobní údaje uchovávány?

Osobní údaje zpracováváme dle účelu jejich zpracování po takto uvedenou dobu:

- Správa uživatelských účtů ke službám (odběr novinek/newsletteru) - do doby odhlášení z odběru.

- E-shop a semináře – po dobu nezbytnou pro uchování dle účetních a daňových předpisů, tedy 10 let.

Mohu nějak zjistit, jaké osobní údaje má správce osobních údajů o mé osobě, příp. údaje opravit?

Ano, stačí, když se na nás obrátíte s jakýmkoliv dotazem či požadavkem, a to buď prostřednictvím e-mailu narodni@vinarskecentrum.cz

Předávání údajů třetím stranám

Žádné z uvedených údajů neposkytujeme třetí straně a používáme je pouze pro výše uvedené účely.

Používání cookies

Na našem webu nepracujeme s používáním cookies pro reklamní a marketingové účely.

Ve Valticích, dne 24.5.2018

Aktuality

Léto růžových vín v expozici Salonu vín ČR ve Valticích

12. 06. 2019 | NVC

Růžová vína získávají v České republice rok od roku na větší popularitě a právem. Ideálním obdobím pro jejich pití je právě horké léto, kdy vás tato lehká ovocná a pikantní vína velice dobře osvěží.

Otevírací doba o státních svátcích 5. a 6. 7. 2019

10. 06. 2019 | NVC

Otevírací doba o státní svátcích v červenci: 5.7. i 6.7. bude Salon vín otevřen.

Hlasování v soutěži Top vinařský cíl 2019 bylo zahájeno

04. 06. 2019 | NVC

Vážení milovníci vína, hlasování v novém ročníku soutěže TOP vinařský cíl bylo zahájeno. Do projektu jsou zařazena nová zajímavá místa, kde se snoubí víno a zážitek.

Od června se otevírací doba Salonu vín rozšiřuje také na neděle

01. 06. 2019 | Salon vín

Od 2.6. je otevírací doba rozšířena také na neděle. Nedělní provoz je až do konce září.

Jižní Morava se pro rok 2020 stane centrem světového vinařství

08. 05. 2019 | NVC

Brno bude v roce 2020 hostit nejprestižnější mezinárodní soutěž vín Concours Mondial de Bruxelles. V neděli 5. května to po závěrečném zasedání hodnotících komisí ve švýcarském Aiglé, kde se konal letošní ročník, oznámili pořadatelé.