20.04.2021 | Brno
Na kole krajem památek a vína
22.04. - 23.04.2021 | Most
Dny vína Benedikt Most 2021
22.04. - 01.09.2021 | Velké Bílovice
Za vinařem do Velkých Bílovic
23.04. - 25.04.2021 | Lechovice
Kurzy vinných vědomostí
23.04. - 25.04.2021 | Valtice
Vinařská akademie III - Vinařství světa
24.04.2021 | Mutěnice
Den otevřených sklepů v Mutěnicích
24.04.2021 | Starý Plzenec
Radyňské slavnosti vína
24.04.2021 | Hnanice
Základy sommelierství, vína a vinařství ČR
24.04.2021 | Bavory
Vinný košt Bavory
24.04.2021 | Buchlovice
Den vína
Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)
Termín: | Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 2. čtvrtletí 2021. |
Lektor: | prof. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MENDELU v Lednici Libor Nazarčuk - viceprezident Asociace sommelierů ČR, trojnásobný mistr České republiky - Trophée Bohemia Sekt (Praha 2003, 2004, 2005), trojnásobný mistr Slovenska - Vinanza Trophy (Bratislava 2002, 2003, 2004), dvojnásobný vítěz soutěže Vinium Victory Grand Prix sommelier (Brno 2003, 2005), trojnásobný vítěz soutěže Sommelier Znovín (Pardubice 2003, 2004, 2005), trojnásobný vítěz soutěže o Burgundský hrozen (Karlovy Vary 2002, 2003, 2004), držitel certifikátu degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO, držitel českého rekordu v sekání sektů - sabráži |
Místo: | přednáškový sál Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice |
Popis: | Praktické dvoudenní školení navazující na e-learningovou část studia na www.sommelier-junior.cz. Zúčastnit se mohou pouze její úspěšní absolventi.
Harmonogram: 1. den 08:30–09:00 prezence 09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků z vinohradnictví a vinařství s využitím netbooků, diskuse, degustace vybraných vín, práce se sadami vůní Le Nez du Vin) 12:00–13:00 přestávka na oběd 13:00–16:00 odpolední program 2. den 08:30–09:00 prezence 09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků ze sommelierství s využitím netbooků, diskuse, individuální nácvik servisu vín) 12:00–13:00 přestávka na oběd 13:00–16:00 odpolední program (diskuse, ukázka snoubení vína, praktická zkouška, závěrečný test, předání osvědčení) Úspěšní absolventi výukového programu obdrží certifikát o získaném vzdělání. |
Obj. číslo: | |
Cena základní vč. DPH: | 2000 Kč |
Kapacita: | 40 |
Počet volných míst: | 7 |
![]() |