Moderní vinař - praktická část
Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)
Termín | 3.-4. 3. 2022, 8:30-17:00 hod. (prezence 8:00–8:30 hod.) |
Lektor | prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na vinohradnictví prof. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MENDELU v Lednici Ing. Jan Stávek, Ph.D. - enolog, nezávislý lektor přednášející výrobu vína například na ČZU Praha, Vinařské akademii Valtice; soudní znalec v oboru vín a destilátů, autor knih Portské a ostatní fortifikovaná vína, Degustační příručka, Rosé – veselý i vážný vícebarevný svět vína Ing. Petr Gondáš - projektový manažer Národního vinařského centra, o.p.s. |
Místo | přednáškový sál Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice (mapa) |
Popis | Praktické dvoudenní školení navazující na e-learningovou část studia na www.modernivinar.cz. Zúčastnit se mohou pouze její úspěšní absolventi.
Harmonogram: 1. den 08:00–08:30 prezence 08:30–11:30 vinohradnická část - prof. Ing. Pavel Pavloušek, Ph.D. 11:30–12:30 přestávka na oběd 12:30–13:30 vinařský marketing - Ing. Petr Gondáš 13:30–17:00 vinařská část - Ing. Jan Stávek, Ph.D. 2. den 08:00–08:30 prezence 08:30–10:45 vinařská část 10:45-11:45 látkové složení moštů a vín a jejich stanovení 11:45–12:45 přestávka na oběd 12:45–14:00 praktické výpočty ve vinařské technologii, názorné ukázky práce s Malou vinařskou laboratoří 14:00-16:00 individuální nácvik práce s Malou vinařskou laboratoří 16:00-17:00 diskuse, závěrečný test, předání osvědčení Změna programu a termínu vyhrazena. Úspěšní absolventi výukového programu obdrží certifikát o získaném vzdělání. |
Cena základní vč. DPH | 2000 Kč |
Poznámka ke slevě | Slevu 20 % mohou uplatnit držitelé "Certifikace vinařské turistiky", které uděluje Národní vinařské centrum. Podmínkou přidělení slevy je uvedení názvu certifikovaného zařízení do pole Poznámka. |
Kapacita | 20 |
Počet volných míst | 1 |