Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)

Termín Další termín než výše uvedený nebyl prozatím stanoven, další předběžně ve 2. pololetí 2024.
Lektor prof. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MENDELU v Lednici

Ing. Libor Nazarčuk - viceprezident Asociace sommelierů ČR, trojnásobný mistr České republiky - Trophée Bohemia Sekt (Praha 2003, 2004, 2005), trojnásobný mistr Slovenska - Vinanza Trophy (Bratislava 2002, 2003, 2004), dvojnásobný vítěz soutěže Vinium Victory Grand Prix sommelier (Brno 2003, 2005), trojnásobný vítěz soutěže Sommelier Znovín (Pardubice 2003, 2004, 2005), trojnásobný vítěz soutěže o Burgundský hrozen (Karlovy Vary 2002, 2003, 2004), držitel certifikátu degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO, držitel českého rekordu v sekání sektů - sabráži
Místo přednáškový sál Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice (mapa)
Popis Praktické dvoudenní školení navazující na e-learningovou část studia. Zúčastnit se mohou pouze její úspěšní absolventi.

Harmonogram:
1. den
08:30–09:00 prezence
09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků z vinohradnictví a vinařství s využitím netbooků, diskuse, degustace vybraných vín, práce se sadami vůní Le Nez du Vin)
12:00–13:00 přestávka na oběd
13:00–16:00 odpolední program

2. den
08:30–09:00 prezence
09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků ze sommelierství s využitím netbooků, diskuse, individuální nácvik servisu vín)
12:00–13:00 přestávka na oběd
13:00–16:00 odpolední program (diskuse, ukázka snoubení vína, praktická zkouška, závěrečný test, předání osvědčení)

Úspěšní absolventi výukového programu obdrží certifikát o získaném vzdělání.

Kurzovné zahrnuje přednášky, degustované vzorky vína a drobné občerstvení (nápoje).

Jak často se koná: cca 2x ročně

Ohlasy účastníků
• Jsem spokojen s provedením a obsahem, líbil se mi přístup přednášejících.
• Byl jsem spokojen. Nejenom, že jsem si mohl zopakovat některé věci, navíc jsem měl možnost ochutnat spousty zajímavých vzorků vín, zopakovat si i některé vady a choroby vín, včetně lepšího pochopení hodnotící 100bodové tabulky s praktickou ukázkou.
• Kombinované studium - e-learning a praktické dvoudenní školení pokládám za chytré řešení. Student si doma "v klidu" nastuduje všechny lekce, má čas si připravit případné dotazy pro přednášejícího.
• Naprostá spokojenost s obsahem školení. Přednášející mají nepochybně velké zkušenosti v daném oboru, dovedou člověka zaujmout a jsou otevření k diskuzi.
Cena základní vč. DPH 2400 Kč
Poznámka ke slevě Slevu 20 % mohou uplatnit držitelé "Certifikace vinařské turistiky", které uděluje Národní vinařské centrum.


Generální partner

partner logo

Hlavní partneři

partner logo partner logo
partner logo
partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Oficiální voda

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner