Vady a choroby vín - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)
| Termín | Termín prozatím nebyl stanoven, předběžně 1. pololetí 2026. |
| Lektor | Ing. Michal Kumšta, Ph.D. - vysokoškolský pedagog, odborný asistent Ústavu vinohradnictví a vinařství ZF MENDELU v Lednici, absolvent Fakulty potravinářské a biochemické technologie Vysoké školy chemicko-technologické v Praze |
| Místo | přednáškový sál Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice |
| Popis | Školení na velmi žádané téma organoleptických defektů vína, kde vás lektor seznámí s nejčastějšími chorobami a vadami vín, jejich příčinami a prevencí jejich vzniku.
Chcete-li poznat a vyzkoušet základní problémy vín, být si jistí jejich správným určením a případně umět dávat zpětnou vazbu přihlašovatelům soutěžních vín, je tohle školení právě pro vás. Náplň kurzu: 1) Teoretická část - definice vad a chorob a jejich charakterizace 2) Praktická část - příklady vybraných vad a chorob a jejich senzorické posouzení účastníky (cca 15 vzorků vín) Vzorky vín budou podávány průběžně během školení. Cílová skupina: vinaři, degustátoři, sommelieři i zájemci z řad milovníků vína |
| Cena základní vč. DPH | 1250 Kč |