Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře

25. 3. 2019
zařazení: NVC

S ohledem na aktuální práce ve vinném sklepě připravilo Národní vinařské centrum nový kurz týkající se školení a zrání vín.

O své poznatky se přijede do Valtic ve středu 17. dubna podělit enolog Karel Novotný, který se kromě výroby vína věnuje problematice termolabilních bílkovin, chemickým rozborům vín pomocí laserových analyzátorů a moderním trendům zejména ve výrobě růžových vín. Nejen teoreticky, ale i názorně představí různé výrobní styly vín, osvětlí vliv dusíku na aroma vín, pohovoří o variantách vinifikace „se dřevem“, metodě sur-lie i o tom, že „I Morava má krásná červená“. Více o školení a přihláška viz Kurzy a semináře.

Generální partner

partner logo

Hlavní partneři

partner logo partner logo
partner logo
partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Oficiální voda

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner