Knižní novinka v e-shopu

7. 10. 2020
zařazení: NVC

Nabídku odborných knih rozšířila nová specializovaná kniha pro vinaře a studenty odborných škol podávající přehled o mikrobiomu vína od vinice až po hotový produkt.

Sortiment knih od předního vinařského odborníka doplnila publikace zaměřená na procesy vedoucí k výrobě vína. Toto vzhledem k ročnímu období velmi aktuální téma zpracoval autor doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc. do knihy plné cenných informací, tabulek, obrázků, makrofotografií a grafů s názvem Mikrobiologie a biochemie vína. Kromě toho, že kniha obsahuje přehled dějů z pohledu mikrobiologie a biochemie během výroby vína a jeho zrání, dotýká se také problematiky nežádoucích procesů. Nejenže tedy kniha přináší spoustu informací, ale může se také stát vhodným vánočním dárkem.;-) Další knihy autora: Encyklopedie degustace vína, Lexikon chemického složení vína, Oxid siřičitý v enologii, Příprava bílých vín a Příprava červených vín, Technologie šampaňského, Bobule a Vinohradnictví. Více informací a objednávky v e-shopu.

Fotogalerie ke článku

Naši partneři

partner logo

Projekt s podporou VF

partner logo

Hlavní partner

partner logo

Hlavní partner

partner logo

Oficiální voda

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner

partner logo

Mediální partner